Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Billedværkstedet Herning (herunder kaldet BVH)
Tranekærvej 123
7400 Herning

CVR nr. 32506925
Tlf. 26 99 21 62

 

Sådan handler du i webshoppen

Når du har fundet en vare, du ønsker at købe, kontakter du BVH på telefon 26 99 21 62 eller på kontakt@billedvaerkstedet-herning.dk og aftaler nærmere omkring betaling og levering.

Alle priser er inkl. moms.

 

Privatlivspolitik

Ved enhver handel her på siden gælder BVH’s privatlivspolitik, som du kan gennemse her (åbner som ny side).

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på billedvaerkstedet-herning.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give BVH besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kontakt@billedvaerkstedet-herning.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give BVH tydelig besked om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til BVH uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Den fulde købssum kan kun tilbagebetales, hvis varen tilbagesendes ubrugt eller brugt på tilsvarende måde, som det vil være muligt i en fysisk butik. Muligheden for at få den fulde købesum retur bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer BVH alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som BVH tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor BVH har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. BVH gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

BVH kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Den eneste omkostning, du har, når du fortryder et køb, er evt. omkostning ved at få varen tilsendt samt omkostningen ved at sende varen retur til BVH.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendt til:

Billedværkstedet Herning
Tranekærvej 123
7400 Herning

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af fakturaen.

Bemærk! BVH modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN
Når du handler på billedvaerkstedet-herning.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. BVH er meget omhyggelig med at sikre korrekt håndtering af din ordre og at tjekke, at varen ikke har fejl eller mangler. Skulle du modtage en vare, der er reklamationsberettiget, beklager BVH meget og beder dig tage kontakt på telefon 26 99 21 62.

Når der er fejl ved en vare, kan du enten få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd. Misligholdes en vare, vil den ikke være dækket af reklamationsretten.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

REFUSION AF RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer BVH dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og at få en kvittering for afsendelse, så BVH kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen skal sendes til:

Billedværkstedet Herning
Tranekærvej 123
7400 Herning

Bemærk! BVH modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.