Inspiration

Find inspiration i dine daglige “aha”-oplevelser!

Jeg motiveres meget af ”aha-oplevelser”. ”Det lys af glæde og overraskelse, jeg selv eller en kursist pludselig får i øjnene, når han eller hun arbejder med sin ikon fremstillet af f.eks. et stykke af en gammel motorhjelm og noget slebet sølv – det gør mig helt høj.

SPRING UD I DET!
Det har fået stor betydning for både min personlighedsudvikling og selvforståelse, at jeg under min opvækst er blevet støttet i og opmuntret til at springe ud i udfordringerne og eksperimenterne. Selve arbejdsprocessen er utrolig vigtig, og jeg elsker at opleve, når min egen og andres forståelse for noget vokser og bliver dybere.

FÅ FOKUS PÅ DIN KREATIVITET
Det vigtigste er at anerkende den kreativitet, der allerede er i dit liv. Dér, hvor du skaber lige nu. Gode relationer, god stemning, sjove episoder, humor, smagsoplevelser, buketter, IT-løsninger, kærlige ord. Hvis det, du i forvejen er kreativ med, skal udvides, må du jo lede efter, hvad det skal være. Find nogen, der gør det, du gerne vil have erfaring med. Find legen og nysgerrigheden frem. Tal om din drøm, så den bliver tydelig og forstørret. Gå sammen med nogen. Skridt for skridt. Find noget eller nogen, der kan være en hjælp på vejen til at få mere kreativitet ind i dit liv.

– Og du kan jo begynde med at finde inspiration her på siden…

TRIN-FOR-TRIN IKONEKSEMPEL

Denne ikon minder mig om, hvordan min tilgang skal være til mine medmennesker – og til mig selv.

 

FØLER DU DIG INSPIRERET? SÅ TA’ PÅ KURSUS OG KOM GODT I GANG!